Wij werken o.a. voor

das bp knvb rai ggz nhn

24 uur per dag,
zeven dagen per week

bereikbaar voor traumaopvang

Schokkende gebeurtenissen, ook wel calamiteiten genoemd, zijn meestal niet te voorspellen. Een ongeval, agressie of geweld kan echter zeer traumatisch zijn voor de betrokken personen. Het is zaak om snel deskundige hulp in te schakelen. Door direct actie te ondernemen, zijn langetermijngevolgen vaak te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan een Posttraumatische Stressstoornis (PTSS), langdurig verzuim of arbeidsongeschiktheid.

24/7 – de naam zegt het al – is 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor traumaopvang. Dit betekent dat u als organisatie en uw medewerkers altijd de beschikking hebben over ervaren en goed opgeleide traumaopvangmedewerkers.

Als klant van 24/7 krijgt u toegang tot het trauma-opvangnummer. Dit nummer is dag en nacht bereikbaar. We zijn landelijk dekkend. De traumaopvangmedewerker is altijd binnen maximaal twee tot vier uur ter plaatse, ongeacht waar de calamiteit is.

 

Voordelen van samenwerking met 24/7

24 uur per dag,
zeven dagen per week,
365 dagen per jaar traumaopvang
Traumanummer
dag en nacht bereikbaar

Traumaopvangmedewerkers
binnen maximaal
twee tot vier uur ter plaatse
Voorkom door directe
actie langetermijngevolgen
van trauma's

NIM BMW en ARBO1

Ons bereik gaat verder dan alleen 24/7 traumahulp. Met onze kennis en inzet zijn we in staat om nog veel meer mensen te adviseren en ondersteunen.

ISO 9001 certificering

24/7 traumaopvang, Arbo1 en NIM BMW, vertrouwenspersoon, bedrijfsmaatschappelijk werk en training & workshops